6.1.2015

Lights and Shadows

light and shade Pitkästä aikaa taas! Taas tämä nukkeblogin pitäminen on jäänyt vähän. Ei kuitenkaan huolta, en ole lopettamassa. Yritän kuitenkin vielä kaiken muun ohella parantaa aktiivisuuttani tämän blogin puolella. 
Heij! Nuket ovat pysyneet ennallaan, koska jouluna ei tullut mitään nukkeihin. Ehkä joskus myöhemmin, jos saan rahaa kerättyä. Mennään nyt kuviin! :) light and shade light and shade light and shade light and shade light and shade light and shade Jotkut saattaa tietää, että minulla on lifestyle blogi (?) Kirjoittelen sinne ehkä useammin kuin tänne, joten jos teitä kiinnostaa tietää minkälaista elämää elän nukkemaailman ulkopuolella niin, käykää katsomassa: http://annikasofiaa.blogspot.fi/

4 kommenttia:

 1. Oii aivan upeita kuvia<3! Toi "ikkunalaudalla" idea oli ihana ja kun toi luonnollinen auringonvalo paisti neitosi kasvoille niin Awws oikeesti *w*! Kuvissa oli myös semmoinen kauniin "keväinen" tunnelma<3! Tykkäsin!

  Ja toi sun upea neito ÓuÒ! Ihana toi asento, ( se oli kyllä tosin aika sama joka kuvassa :( ) mut ihana silti! Ja noi maailman suloisimmat kengät (itekki noita joskus kattelen ja nyt oikein harmittaa etten ostanu ;3;) ja toi söpö rusetti oli ihana lisäys kuviin n 3 n! Kuudes kuva oli ehdoton suosikki siinä oli niin avara tunnelma :3! Ja toi kuvien mahtava laatu *u*! Oot kyllä taitava!

  Hyvä ettet oo lopettamassa nukkeilua! Sulla on niin huikee blogi että ois sääli jos tällainen loppuis ! Ensi postausta odotellen n 3 n!

  DollDuet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin tosi iloiseksi tästä kommentista, joten kiitos! n 3 n

   Poista