29.12.2013

Missä lumi?

Otsikosta ei tartte kysyy ..

Joo moi kaikki lukijat ! 
Sain tälläsen hienon haasteen ja päätin sitten tehdä sen nyt. Nauttikaa :-3

Tarvitset:
- Lempi vilttisi
- Lämmintä juomaa (itse suosin glögiä)
- Musiikinkuuntelulaite jolla pääsee youtubeen
- Hetki aikaa
Toimi näin:
1. Kääriydy vilttiisi ja ota lämmin juomasi käteesi. Tunne lasin/mukin läpi juoman lämpö. Muistele, mikä on lämpimin joulumuistosi. Voit halutessasi myös miettiä, mikä tekee siitä erityisen.
2. Laita tämä soittolista YouTubesta soimaan hiljaa taustalle ja muistele kauneimpia jouluisia hetkiä joita olet elämäsi aikana kokenut. Oletko kenties saanut joskus lahjaksi vauvanuken tai muovi auton, ja sen paketista paljastumishetki on ollut sinulle silloin niin tärkeä, että muistat sen edelleen? Tai oletko kenties saanut pikkusisarrukselta halauksen ja korvaan kuiskattuina nuo kumman kauniit ja ihanat sanat: "Isosisko/-veli minä rakastan sinua."..?
3. Jos mieleesi on noussut jokin henkilö tehtävää suorittaessasi, kerro tälle seuraavan kerran tavatessanne, että muistat hänet tärkeimmästä joulumuistostasi.
4. Pistä tämä jouluinen "haaste" eteen päin, liitä siis postauksesi loppuun kolme bloggaajaa, joilta toivot haasteen tekemistä, ketään ei kuitenkaan tähän haasteeseen "pakoteta", koska se ei oikein sopisi jouluhenkeen. Ihanaa joulun odotusta joulua!
Linkeistä pääsee haastettujen blogeihin:


Sokerihiiri

hihulihei huoltanytei

Teille tällänen kiva joulu haaste :D
häh? ei oo enää joulu? :D


Ja tosiaan seuraava postaus tulee huomenna :3 joten nähdään sillon !


2 kommenttia: